Админ

Админ

Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Центар Министарства одбране Зрењанин, обавештава заинересована лица мушког и женског пола, да је у току јавни конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем у јунском упутном року за 2023. годину.

Председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, потписао је данас уговоре са представницима спортских удружења и организација са територије новобечејске општине о додели средстава за реализацију годишњих програма у области спорта за 2023. годину.

Данас су председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић и председник Владе АП Војводине, Игор Мировић потписали уговоре о коначној реализацији два пројекта:

Чланови Општинског већа општине Нови Бечеј заседали су данас по 69. пут, а на дневном реду седнице нашло се укупно 25 тачака међу којима се већина тицала утврђивања предлога решења о давању сагласности на извештају о раду и финансијске извештаје месних заједнице, али и других јавних установа, предузећа и организација са територије општине за 2022. годину.

Начелница Општинске управе општине Нови Бечеј, на основу члана 4. став 8. и члана 94. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе („Службени гласник РС“, број 21/2016, 113/2017, 95/2018 и 114/2021), члана 22. став 1. Одлуке о организацији општинске управе општине Нови Бечеј („Службени лист општине Нови Бечеј“, број 31/2020, 20/2021 и 34/2021, оглашава

Страна 1 од 88

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…