Актуелне вести из области ДРУШТВО

Мере

На 8. По реду седници Скупштине општине Нови Бечеј одржаној данас у позоришно сали Дома културе пред одборницима се нашло 13 тачака дневног реда од којих се прва односила на закључење Споразума о преузимању дуга између Општине Нови Бечеј и Дома здравља Нови Бечеј.

У оквиру радног састанка у згради Општинске управе у Новом Бечеју, представници општинских школа разговарали су данас са председником општине, Сашом Максимовићем и његовим сарадницама на тему финансијских потешкоћа са којима су се суочиле ове образовне институције, а услед проблематике у вези са ретроактивном исплатом путних трошкова на локалу својим радницима за последње три године.

За све заљубљене, али и оне који су се у протеклих годину дана зажелели доброг провода, од петка 18. до недеље 20. јуна одржаће се дугоочекивана манифестација „Кад Тиса цвета“ у част ретког природног феномена цветања реке и Тиског цвета ког прати легенда о испуњавању љубавних жеља.

                                              

        Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…