Актуелне вести из области ДРУШТВО

У организацији Зрењанинске филијале Националне службе за запошљавање и испоставе филијале у Новом Бечеју у згради Општинске управе данас је организован форум за послодавце са подручја новобечејске општине.

На првој седници Скупштине општине Нови Бечеј у 2023. години која је одржана данас у згради Радничког унверзитета у Новом Бечеју одборници су одлучивали о 27 тачака које су се нашле на њеном дневном реду.

Министарство пољопривреде, шумарства и воводпривреде Републике Србије 20. марта ове године започело је процес електронске регистрације пољопривредних газдинстава у Србији што уједно представља и нови корак у процесу увођења еАграр-а, новог информационог система који се уводи у циљу модернизације и убрзања поступка уписа података, промена истих у Регистру пољопривредних газдинстава, као и одобравања, односно исплате подстицаја у области пољопривреде.

Ученици осмих разреда основних школа у Србији данас и сутра полажу пробни завршни испит и то најпре из математике, а потом и из српског језика, односно из изборног предмета.

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…