Актуелне вести из области ДРУШТВО

На територији општине Нови Бечеј 31. августа са радом је почела пољочуварска служба, а овај посао, након спроведене јавне набавке, као најповољнији понуђач, обавља фирма „Патрол 023“ из Зрењанина.

Традиционално, друге суботе у септембру, у Музеју “Жеравица” у Новом Милошеву, по 7. одржана је манифестација “Залазак у свитању”. Због тренутне здравстене ситуације, ове године била је мањег обима него претходних, па је тако изостао ревијални део програма, али и дефиле старих трактора, као и приказ традиционалне вршидбе жита.

Обавештавамо Вас да ће ”Циклонизација“ А.Д. Нови Сад, дана 11.09.2020. године вршити третман сузбијања крпеља на територији општине Нови Бечеј.

У случају лоших временских прилика третман ће се одложити за наредни дан.

Напомињемо да је третман опасан за пчеле.

Караван програма „Заједници заједно“ компаније НИС, у оквиру обиласка градова и општина широм Србије посетио је и Нови Бечеј, где су чланови Клуба волонтера, средствима донираним од стране поменуте компаније за реконструкцију дела Дома здравља, спровели ширу акцију улепшавања спољашњег и унутрашњег простора ове установе.

                                              

        Република Србије,
Аутономна покрајина Војводина

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…