Актуелне вести из области ДРУШТВО

Министарство за бригу о селу је и ове године обезбедило бесповратна средства за куповину сеоских кућа са окућницом на територији Републике Србије. Дана, 25.11. 2022., помоћник председника општине Нови Бечеј, Милан Стојшин, потписао је заједно са корисницима 22 уговора. До сада је у 2022. години укупно обезбеђено 38 кућа са окућницом у насељима Кумане, Бочар и Ново Милошево.

Општинска управа општине Нови Бечеј уводи дежурство матичара викендом и празницима. Дежурство се уводи ради пријаве смртног случаја. Контакт особа – Шеф Одсека за вођење матичних књига, област личних стања, држављанства и Месних канцеларија и матичар матичног подручја Кумане Јелена Убавић. Контакт телефон 063/588-435.

Матуранти Средње школе у Новом Бечеју јуче су имали прилику да у оквиру часова разредних старешина одслушају предавање на тему одбране и заштите.

Након двогодишње паузе због епидемије изазване корона вирусом у Новом Бечеју је од 18. до 20. новембра одржана јубиларна 40. међуградска изложба голубова, живине и птица.

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…