Општина Нови Бечеј

Општина Нови Бечеј

Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

У новобечејској куглани протеклог викенда одиграна је утакмица осмине финала Kупа Србије у којој су снаге одмерили „Јединство“ из Новог Бечеја и „Војводина“ из Бачког Градишта.

Рукометаши новобечејског „Јединства“ из кола у коло настављају да нижу победе у оквиру првенства у Првој рукометно лиги „Војводина“, како на гостујућем, тако и на домаћем терену.

На 21. седници Скупштине општине Нови Бечеј одборници су усвојили одлуку о изменама и допунама одлуке о буџету општине за текућу годину, такозвани ребаланс буџета, као и Извештај о приходима и расходима истог за период од 1. јануара до 30. септембра ове године.

У петак, 25. новембра, обележен је Међународни дан борбе против насиља над женама, чиме је уједно почела овогодишња глобална кампања „16 дана активизма“ коју обележава 1700 организација у више од 100 држава света.

У Свечаној сали у згради Општине Нови Бечеј данас су потписани уговори о додели средстава која су, у оквиру Јавног конкурса расписаног октобра, додељена удружењима грађана националних мањина за реализацију програма у 2022. години.

ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ОТУЂЕЊЕ НЕИЗГРАЂЕНОГ ГРАЂЕВИНСКОГ  ЗЕМЉИШТА У ЈАВНОЈ СВОЈИНИ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ  ПУТЕМ ЈАВНОГ НАДМЕТАЊА

Страна 1 од 79

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…