„ДАНИ СЕЛА БОЧАР” ОД 24. ДО 26. МАЈА

Од петка, 24. до недеље 26. маја, мештани и посетиоци моћи ће да уживају у разноврсном програму манифестације „Дани села Бочар 2024“ у поменутом насељеном месту.

Програм ће отпочети филмом за најмлађе у 12 часова, а првог дана биће одржан и концерт Културно-уметничких друштава „Извор“ из Накова и Козара из Козараца у биоскопској сали, са почетком у 20 часова.

У суботу, 25. маја, планирано је дружење на отвореном када ће се одржати такмичење у кувању гулаша које стартује у 13 часова, а у оквиру вечерњег програма, у 21 час наступиће поп-фолк певачица Драгица Златић.

Заинтересоване екипе за такмичење могу се пријавити у канцеларији месне заједнице или на број телефона 023/789-584, радним данима од 8 до 14 часова. Пријаве су почеле данас и трајаће до понедељка, 20. маја, уз котизацију од 2.500 динара.

Последњег дана манифестације, у 18 часова, позориште „Полетарац“ извешће представу за децу која носи назив „Чаролија на крају представе“, а за сам крај у 21 час планирана је и филмска пројекција.

Програм организују Општина Нови Бечеј и Месна заједница Бочар.






Read 126 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…