Актуелне вести из области ДРУШТВО

Полагањем венаца на споменик на новобечејском Тиском кеју подигнутом страдалим припадницима Народноослободилачке војске Југославије и Црвене армије у Другом светском рату који су своје животе дали за слободу овдашњег народа, Новобечејци су данас обележили важан датум у историји свог насељеног места, 4. октобар, Дан ослобођења од фашистичких окупаторских снага пре пуних 78 година.

Са европског такмичења „Шта знаш о саобраћају“ које је протеклог викенда одржано у Задру у Хрватској, као члан екипе која је представљала Републику Србију, ученик Основне школе „др Ђорђе Јоановић“ из Новог Милошева, Јонатан Закић, вратио се са освојеним пехаром и златном медаљом.

Основној школи „Доситеј Обрадовић“ у Бочару у протеклом периоду одобрена су средства за реализацију два пројекта опремања школе намештајем и реквизитима. Наиме, школа је, најпре, од Покрајинског секретаријата за спорт и омладину добила средства за опремање нове фискултурне сале за коју се, након завршетка потребне документације, надају да ће ускоро бити на располагању, пре свега, ученицима школе.

На предлог чланова Општинског већа општине Нови Бечеј на данашњој 20. редовној седници одборници Скупштине општине Нови Бечеј усвојили су одлуке које се тичу повећања цена услуга сакупљања и транспорта комуналног отпада

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…