Aktuelne vesti iz oblasti POLJOPRIVREDA

Podsećamo sve poljoprivredne proizvođače da krajnji rok za prijavu u sistem elektronskog registra poljoprivrednih gazdinstava ne postoji te su u mogućnosti da prijavu i obnovu statusa gazdinstva odrade sve do trenutka podnošenja zahteva za željenu subvenciju.

Uz potvrde izdate od strane Poljoprivredne stručne službe Zrenjanin, a posredstvom lokalne samouprave, uzgajivačima mlečnih krava na teritoriji opštine Novi Bečej, zaključno sa današnjim danom, podeljeno je ukupno 288,5 tona merkantilnog kukuruza.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije uputilo je poziv gazdinstvima da ažuriraju podatke o životinjama.

Poljoprivredna stručna služba Zrenjanin danas je u Novom Bečeju organizovala izdavanje potvrda uzgajivačima mlečnih krava koji su u okviru javnog poziva ostvarili pravo na pomoć u vidu dodele 240 kilograma merkantilnog kukuruza po kravi namenjenih za njihovu ishranu.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…