ПРИНЦЕЗЕ И СУПЕРХЕРОЈИ ПРОШЕТАЛИ УЛИЦАМА НОВОГ БЕЧЕЈА

Kолона принцеза и спајдермена, робота, вештица, лептирића и бубамара прошетала је данас центром Новог Бечеја поводом маскенбала као једне од активности којом се обележава „Дечија недеља“.

Иза креативних костима крију се малишани из Предшколске установе „Пава Сударски“ који су у протеклом периоду, уз помоћ васпитача и родитеља, вредно радили на томе да баш њихова маска буде најоригиналнија.

На овогодишњем маскенбалу учествовали су малишани из сва четири објекта Предшколске установе „Пава Сударски“ из Новог Бечеја: из централног објекта „Лептирић“, из вртића „Kолибри“ у Врањеву као и деца из „Полетарца“ и „Пчелице“ у Новом Селу.

Под мотом „Да право свако - дете ужива лако“, ове године, Дечија недеља обележава значајан јубилеј, 30 година Kонвенције Уједињених нација о правима детета, најзначајнијег међународног документа у области људских права који се тиче детета, као и најшире прихваћеног правног инструмента за заштиту људских права.


Read 1151 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…