Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Danas su opštinu Novi Bečej posetili predstavnici fonda za Evropske poslove. Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej porazgovarao je sa direktorom fonda, Aleksandrom Simurdićem, o definisanju novih mogućnosti za zajedničku saradnju i o zajedničkim projekatima u narednom periodu.

 

Rang lista

 

 

U okviru projekta predsednika opštine Novi Bečej ′′ Novi Bečej bez blata ′′ Saša Maksimović, potpisao je danas, 17. februara 2021. godine ugovor o asfaltiranju još dve ulice do Novog Bečeja. Tom prilikom svečano predstavljanje U Novom Sadu je održan ugovor za dodelu sredstava kroz javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti razvoja saobraćajne infrastrukture.

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, održao je danas konferenciju za medije na kojoj se osvrnuo na ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu u novobečejskoj opštini u poslednje četiri godine.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…