Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Osnovnoj školi „Stančić Milan - Uča“ u Kumanu odobrena su sredstva u iznosu od 11 miliona dinara od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije za rekonstrukciju i adaptaciju dotrajalog sportskog terena koji se nalazi u dvorištu škole.

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da će svi naši građani koji od sutra, 18. septembra, nakon 18 časova uđu u zemlju, biti pod posebnim zdravstvenim nadzorom.

Na teritoriji opštine Novi Bečej 31. avgusta sa radom je počela poljočuvarska služba, a ovaj posao, nakon sprovedene javne nabavke, kao najpovoljniji ponuđač, obavlja firma „Patrol 023“ iz Zrenjanina.

Tradicionalno, druge subote u septembru, u Muzeju “Žeravica” u Novom Miloševu, po 7. održana je manifestacija “Zalazak u svitanju”. Zbog trenutne zdravstene situacije, ove godine bila je manjeg obima nego prethodnih, pa je tako izostao revijalni deo programa, ali i defile starih traktora, kao i prikaz tradicionalne vršidbe žita.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…