Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Mesna zajednica Kumane nastavila je praksu donacija zdravstvenoj ambulanti u Kumanu u vidu medicinske opreme i drugih vrsta pomoći kako bi unapredila zdravstvene usluge za meštane ovog naseljenog mesta novobečejske opštine.

Proteklog vikenda, u prostorijama Crvenog krsta u Novom Bečeju, podeljeni su paketi namenjeni socijalno ugroženom stanovništvu, a koji sadrže osnovne životne životne namirnice i sredstva za higijenu, potvrdila je sektetarka Crenog krsta Novi Bečej, Dunja Svirčev.

U svečanoj sali Opštine Novi Bečej upriličen je godišnji prijem za privrednike sa teritorije opštine Novi Bečej sa ciljem unapređenja poslovnih odnosa i razvoja preduzetništva, potvrdio je predsednik opštine, Saša Maksimović:

Nakon nedavno održane prezentacije istraživanja „Sigurnije zajedno“ koje je, u okviru projekta „U pravcu poboljšanja lične sigurnosti Romkinja u opštini Novi Bečej, udruženje Roma Novi Bečej sprovelo tokom jula i avgusta ove godine,

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…