Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Javni konkurs

Na osnovu konkursa koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vlade AP Vojvodine, na kojem je učestvovala i opština Novi Bečej, dobijena su sredstva u iznosu od 11 miliona dinara za potrebe uređenja atarskih puteva i otresišta u 2022. godini. Ugovor je, u ime opštine, potpisao predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović.

Na osnovu Odluke Saveta MZ Novo Miloševo donete 28. aprila, 6. maja raspisan je oglas za javnu licitaciju davanja u zakup senokosa u državnoj svojini čiji je korisnik MZ Novo Miloševo za 2022. godinu. U pitanju su parcele 12338, 12345, 12346 i 8715 u vidu livada i pašnjaka.

Odbornici SO Novi Bečej zasedali su danas po 16. put, a na dnevnom redu sednice našlo se ukupno 26 tačaka od čega se veći deo odnosio na donošenje rešenja o davanju saglasnosti na izveštaje o radu i finansijske izveštaje javnih ustanova i preduzeća u opštini Novi Bečej za prethodnu, 2021. godinu.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…