КОЊИЧКЕ ЗАПРЕГЕ ПАРАДИРАЛЕ ПО 26. ПУТ

У организацији Коњичког клуба „Врањево“ из Новог Бечеја по 26. пут у оквиру Великогоспојинских дана организована је Ревија парадних запрега која је ове године бројала преко 50 такмичара.

Коњичке запреге и овог пута красиле су плато на обали Тисе такмичећи се која ће бити боља, лепша, чији коњ ће имати лепши кас, а возач боље држање и презентацију пред судијама.

Иако је ове године било мање учесника него претходне, Ревија парадних запрега у Новом Бечеју једна је од највећих тог типа у окружењу, а важан је и континуитет, истиче Миодраг Мића Дујин, председник КК „Врањево“ и организатор манифестације.

Као и сваке године, Ревију парадних запрега у Новом Бечеју и овог пута је посетио Вјекослав Пападопуло, председник Удружења одгајивача липицанске расе коња, који сматра да је ова манифестација, уз друге које се одржавају током целе године, од великог значаја за опстанак коњарства.

Ревију парадних запрега у оквиру Великогоспојинских дана посетио је и Дејан Петровић, чувени трубач, који је у недељу увече и први пут наступио на великој бини новобечејске манифестације.

Више у тв прилогу!

Извор: ТВ Нови Бечеј 

 

Read 697 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…