ПАРАДНЕ ЗАПРЕГЕ ДЕФИЛОВАЛЕ ПОKРАЈ ТИСЕ ПО 29. ПУТ

Након што је због афричке куге свиња отказана у оквиру овогодишњих Великогоспојинских дана у Новом Бечеју, 29. Ревија парадних запрега на Тиском кеју одржана је протеклог викенда у организацији Kоњичког клуба „Врањево“, уз подршку ТО општине Нови Бечеј и локалне самоуправе.

Да је у питању једна од највећих ревија парадних запрега у региону доказано је и овог пута, јер су се, упркос помереном термину, одазвали коњари из свих крајева Војводине, па су присутни љубитељи коња и запрега имали прилику да уживају у једнопрезима, двопрезима, четворопрезима, чувеним петопрезима, али и у вишепрегу из Kовиља. Домаћини су за оне најуспешније припремили многобројне пехаре и награде, потврдио нам је председник Kоњичког клуба „Врањево“, Драгослав Мишић.

Директор ТО општине Нови Бечеј, Саша Дујин, осврнуо се на значај Ревије парадних запрега у Новом Бечеју, али се присетио и почетака Великогоспојинских дана који су настали управо захваљујући ентузијазму новобечејских коњара.






Read 351 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…