ДОНЕТА ОДЛУKА РАСПИСИВАЊУ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕРА ЕНЕРГЕТСKЕ САНАЦИЈЕ

На данашњој 80. седници Општинског већа Општине Нови Бечеј усвојени су Предлози Решења о давању сагласности на Извештај о раду председника општине и Општинске управе, као и о раду Скупштине и Општинског већа општине Нови Бечеј за претходну годину.

Овом приликом донета је и Одлука о расписивању Јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Нови Бечеј за 2023 годину. По речима председника, Саше Максимовића, за ову намену издвојено је укупно 8.000.000 динара, од чега 4.000.000 из буџета Општине, док је преостали износ обезбеђен од стране Министарства рударства и енергетике.

Већници су, између осталог, утврдили и Предлог одлуке о приступању изради Измена и допуна Плана детаљне регулације радне зоне „Излаз“ у Новом Бечеју на две локације.

До краја седнице усвојен је и низ Предлога Решења о давању сагласности на измене Финансијског плана Туристичке организације, Народне библиотеке, Спортско-рекреативног центра „Јединство“, Месне заједнице Kумане, али и Предшколске установе „Пава Сударски“, за коју је овом приликом утврђен и Предлог решења о давању сагласности на Годишњи извештај о реализацији програма васпитно-образовног рада за претходну и текућу годину.

Read 394 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…