ОСKАР ЕРЕШ ТРОСТРУKИ ШАМПИОН „ГОСПОЈИНСKОГ KОТЛИЋА”

Такмичење у кувању рибље чорбе незаобилазан је део „Великогоспојинских дана“ који сваке године на левој обали Тисе окупи велики број учесника и гостију из земље и региона.

Тик уз велику бину на којој је највеће светске и домаће хитове извео маестрални Ђуси Kовач са својим бендом, на овогодишњем „Госпојинском котлићу“ чорбу је припремало око 90 екипа међу којима су се нашли и врхунски мајстори кулинарства.

О томе ко је био најуспешнији у свом задатку већао је петочлани жири: бивши кошаркаш и водитељ емисије „Гурман“, Дејан Драгићевић, уз колегиницу Тамару Савић, али и Новобечејце Биљану Милановић и Зорана Мојића иза којих, такође, стоји дугогодишње искуство. На месту председника жирија нашао се витез кулинарства и члан Асоцијације шефова кувара Србије, Радован Субин.

По 3. пут награду за најукуснију рибљу чорбу на „Госпојинском котлићу“ однео је Новобечејац Оскар Ереш који је сада већ навелико познат по свом кулинарском умећу.

Награда за друго место отишла је у Хрватску, у Kнежеве Винограде, одакле је на „Госпојински котлић“ стигао Момо Ђурковић, на 3. месту нашао се Никола Чубрило који је овога пута кувао за „Брантнер д.о.о.“, 4. место заузео је Јожеф Мака из Банатске Тополе, а 5. Габријел Царина из Јанковог Моста.

 






Read 434 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…