У ПЕТАK ПОЧИЊУ „ДАНИ СЕЛА БОЧАР 2023“

Предстојећег викенда, тачније од петка 26. , до недеље, 28. маја, одржаће се Дани села Бочар, а програм ће отпочети биоскопском пројекцијом намењеном најмлађим мештанима, у термину од 11 часова, у сали биоскопа.

Истог дана, у 18 часова, у Омладинском клубу биће отворена изложба под називом „Деконструкција урбаног артефакта – село са три дворца“ Петра Митровића, а потом ће се одржати и концерт фолклорних ансамбала из Kумана и Великог Села од 20 часова.

Субота је, као и претходних година, резервисана за такмичење у кувању гулаша које ће стартовати у 13 часова, у парку код јавне чесме, након чега је за љубитеље доброг вечерњег провода од 21 часа организован и концерт Мире Алексић.

Последњег дана, са почетком у 16 часова чланови београдског позоришта „Полетарац“ дечија извешће дечију представу „Смехотресна свемировизија“, а већ од 18 часова можете испратити и фудбалску утакмицу пионира.

Нешто старија публику од 21 часа може погледати филм у биоскопу чиме ће бити приведени крају и овогодишња манифестација Дани села Бочар.

 






Read 296 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…