ОДРЖАНА 16. СЕДНИЦА СО НОВИ БЕЧЕЈ

Одборници СО Нови Бечеј заседали су данас по 16. пут, а на дневном реду седнице нашло се укупно 26 тачака од чега се већи део односио на доношење решења о давању сагласности на извештаје о раду и финансијске извештаје јавних установа и предузећа у општини Нови Бечеј за претходну, 2021. годину.

Према речима председника општине Нови Бечеј, Саше Максимовића, одборници су данас донели и одлуку о приступању изради измена и допуна Плана генералне регулације насеља Нови Бечеј, као и одлуку о прибављању непокретности у јавну својину општине Нови Бечеј у поступку непосредне погодбе. Максимовић је објаснио о чему се тачно ради.

Одборници су овом приликом донели и решење о усвајању извештаја о реализацији Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за новобечејску општину у 2021. години, као и извештаја о раду Штаба за ванредне ситуације општине Нови Бечеј. Такође, на 16. седници СО Нови Бечеј донето је решење о констатовању престанка функције директора Дома културе општине Нови Бечеј коју је обављао Новица Блажин.

 

Read 842 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…