ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ ТОКОМ ПРЕДСТОЈЕЋИХ МАНИФЕСТАЦИЈА

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зрењанину појачано ће контролисати учеснике у саобраћају током одржавања традиционалних манифестација „Великогоспојински дани“ у Новом Бечеју и „Дани пива“ у Зрењанину, које ће бити одржане од 26. до 29. августа.

С обзиром на то да се током ових манифестација очекује велики број посетилаца и да ће на путевима бити више возила него уобичајено, саобраћајна полиција ће регулисати саобраћај, а патроле ће бити распоређене на свим путним правцима ка Зрењанину и Новом Бечеју, као и у самим насељеним местима, чиме ће омогућавати брже и безбедније укључивање у саобраћај.

Полицијске контроле биће усмерене на откривање и санкционисања возача који чине саобраћајне прекршаје, посебно на прекршаје вожње под дејством алкохола и брзином већом од дозвољене.

Апелује се на грађане да се стриктно придржавају свих саобраћаних прописа јер на тај начин чувају свој и животе других учесника у саобраћају.

Такође и остали припадници полиције ће појачано патролирати како би ове манифестације протекле безбедно и без нарушавња јавног реда и мира.

 

Read 2696 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…