ЈП „KОМУНАЛАЦ“: УЗ НОВО УКРАСНО БИЉЕ ПОСТАВЉЕН И ДОДАТНИ СИСТЕМ ЗА ЗАЛИВАЊЕ

Радници Јавног предузећа „Kомуналац“ и овог лета потрудили су се да Тиски кеј, као заштитни знак Новог Бечеја, задржи своје место међу најлепшима у Србији.

Свакодневни послови планирања и одржавања зелених и цветних површина спадају у најобимније у њиховој делатности, које умногоме олакшава постављање система за заливање „кап по кап“ на већим цветњацима попут оних у улици Жарка Зрењанина који покривају површину већу од 250 квадратних метара.

У претходном периоду уређен је и плато испред Средње школе у улици Маршала Тита, а постављено је и ново украсно дрвеће на Тиском кеју, објашњава пејзажни архитекта, Софија Блажин.

Предстојећи „Великогоспојински дани“ и за раднике јавног предузећа подразумевају појачане активности које се пре свега односе на одржавању чистоће насељеног места, али и посебан режим рада који ће, у складу са прописаним епидемиолошким мерама, ове године бити организовано нешто другачије.

Kако додаје, овога пута неће бити практикован ноћни рад како би се избегла највећа гужва и контакт радника са великим бројем посетилаца и самим смањила шанса за ширење вируса ковид-19.





 

Read 2643 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…