ОДРЖАНА 2. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА У НОВОМ САЗИВУ

На 2. седници Општинског већа општине Нови Бечеј у новом сазиву пред члановима Општинског већа на дневном реду нашло се 38 тачака које су у највећој мери чинили финансијски извештаји јавних предузећа и установа за 2019. годину, односно планирани програми за наредну, 2021. годину.

Према речима председника општине Нови Бечеј, Саше Максимовића, услед обавеза око овогодишњих избора на сва три нивоа, формирања новог сазива, али и здравствене ситуације са корона вирусом, каснило се са доста одлука, чиме се објашњава велики број тачака на одржаној седници Општинског већа. Максимовић се најре осврнуо на утврђивање предлога Одлуке о завршном буџету општине Нови Бечеј за 2019. годину истакавши да је он по први пут прешао милијарду динара у смислу испуњења што је јасан показатељ, како каже, да се ниво инвестиција не види само на терену, него и у оквиру буџета општине који је и ове године, без обзира на разне проблеме, па и оне административне природе у виду актуелних опомене за неплаћени самодопринос, стабилан.

Максимовић је још једном позвао све оне који сматрају да су без основа добили поменуте опомене да се јаве службама у Општинској управи која ће сваки случај посебно размотрити.

 

Read 1212 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…