ОТКАЗАНА СЕОСКА СЛАВА У НОВОМ МИЛОШЕВУ И ЊЕНЕ ПОДМАНИФЕСТАЦИЈЕ

Након отказивања прославе Сеоске славе у Куману, услед појачане опасности од ширења вируса ЦОВИД-19 и актуелне наредбе Штаба за ванредне ситуације општине Нови Бечеј о дозвољеном броју људи који се могу окупити у затвореном и на отвореном простору, Организациони одбор Сеоске славе Свети Илија у Новом Милошеву, 9. јула је на телефонској седници донео одлуку о отказивању овогодишње манифестације и њених подманифестација, Штрудлијаде и Златног котлића - такмичења у кувању рибље чорбе.

Такође, овом приликом до даљњег је одложено и одржавање предвиђених летњих спортских манифестација у Новом Милошеву, Турнира у малом фудбалу и Баскет турнира 3x3, за који организатори кажу да ће у случају евентуалног попуштања мера и дозволе за одржавање такмичења, сви учесници благовремено бити обавештени о новом термину овог спортског догађаја који је био предвиђен од 24. до 26. јула.

 

Read 1049 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…