Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Udruženje penzionera Novo Miloševo kao osnovnu delatnost ima organizovanje druženja i okupljanja penzionera sa teritorije Novog Miloševa.

Odbornici Skupštine opštine Novi Bečej zasedali su danas po 34. put i odlučivali o ukupno devet tačaka na dnevnom redu sednice koja se može svrstati u kraće po dužini svog trajanja.

Programski savet Radio-televizije Vojvodine redovno održava javne rasprave na temu programskog sadržaja ove javne medijske kuće koje predstavljaju odličnu priliku da u „živom“ razgovoru između članova Programskog saveta, novinara, urednika i gledalaca, kao predstavnika javnosti, budu iznesene konstruktivne kritike, primedbe, sugestije, ali i pohvale na račun programa Radio-televizije Vojvodine koja, između ostalog, obuhvata dva tv kanala, tri radio kanala i internet radio.

Kako je nedavno najavljeno uz pomoć Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku Republike Srbije opština Novi Bečej je obezbedila novi, najsavremeniji utrazvučni aparat namenjen odeljenju ginekologije Doma zdravlja Novi Bečej koji, između ostalog, poseduje i 4D sondu značajnu za trudnice, ali i novi CTG aparat koji se koristi za elektronsko praćenje materičnih kontrakcija i srčanih tonova bebe.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…