Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Ministarstvo za brigu o selu je i ove godine obezbedilo bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom na teritoriji Republike Srbije. Dana, 25.11. 2022., pomoćnik predsednika opštine Novi Bečej, Milan Stojšin, potpisao je zajedno sa korisnicima 22 ugovora. Do sada je u 2022. godini ukupno obezbeđeno 38 kuća sa okućnicom u naseljima Kumane, Bočar i Novo Miloševo.

OBAVEŠTENjE

Opštinska uprava opštine Novi Bečej uvodi dežurstvo matičara vikendom i praznicima. Dežurstvo se uvodi radi prijave smrtnog slučaja. Кontakt osoba – Šef Odseka za vođenje matičnih knjiga, oblast ličnih stanja, državljanstva i Mesnih kancelarija i matičar matičnog područja Кumane Jelena Ubavić. Кontakt telefon 063/588-435.

Maturanti Srednje škole u Novom Bečeju juče su imali priliku da u okviru časova razrednih starešina odslušaju predavanje na temu odbrane i zaštite.

Nakon dvogodišnje pauze zbog epidemije izazvane korona virusom u Novom Bečeju je od 18. do 20. novembra održana jubilarna 40. međugradska izložba golubova, živine i ptica.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…