Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, potpisao je danas ugovore sa predstavnicima sportskih udruženja i organizacija sa teritorije novobečejske opštine o dodeli sredstava za realizaciju godišnjih programa u oblasti sporta za 2023. godinu.

Danas su predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović i predsednik Vlade AP Vojvodine, Igor Mirović potpisali ugovore o konačnoj realizaciji dva projekta:

Članovi Opštinskog veća opštine Novi Bečej zasedali su danas po 69. put, a na dnevnom redu sednice našlo se ukupno 25 tačaka među kojima se većina ticala utvrđivanja predloga rešenja o davanju saglasnosti na izveštaju o radu i finansijske izveštaje mesnih zajednice, ali i drugih javnih ustanova, preduzeća i organizacija sa teritorije opštine za 2022. godinu.

Potpisivanje ugovora sa studentima sa teritorije novobečejske opštine za dodelu stipendija za obrazovnu 2022/2023. godinu upriličeno je danas u svečanoj sali Opštinske uprave u Novom Bečeju, a prema tradiciji prisutnima se najpre obratio predsednik opštine Saša Maksimović.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…