Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja donelo je preporuku za organizovanje rada Komisije za procenu potreba za pružanjem dodatne obrazovne, zdravstvene ili socijalne podrške detetu, učeniku i odraslom (interresorna komisija) za vreme vanrednog stanja.

Natrijum-hipohlorit, sredstvo za dezinfekciju površina i podova koje se pokazalo efikasno i u borbi protiv korona virusa, JP „Komunalac“ Novi Bečej proizvodi u dovoljnoj količini za potrebe ustanova i preduzeća u opštini, kao i za dezinfekciju ulica u centru svih naseljenih mesta gde je najveći protok ljudi.

U opštini Novi Bečej za sada nema registrovanih slučajeva obolelih od korona virusa, do kraja nedelje podela 3.345 paketa najugroženijim penzionerima.

Lekarska komora Srbije izdala je preporuke sa osnovim postupcima u različitim situacijama sa ciljem sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…