Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Tomislav Momirović, posetio je danas Novi Bečej gde su i zvanično počeli radovi na projektu izgradnje fekalne kanalizacije u ovom nasljenom mestu novobečejske opštine, kao i dva postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Novom Bečeju i u Novom Miloševu.

Danas je opštinu Novi Bečej posetio Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, koga je dočekao Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej sa svojim saradnicima.

Poštovani, obaveštavamo Vas da će se rani javni uvid u PPPPN brane na Tisi održati u periodu od 21.01.2022. do 04.02.2022. godine.

Usled tehničkih poteškoća, usluga izdavanja parking karte za obeležena parking mesta na javnim parkiralištima još uvek nije dostupna. Po preporuci vlade, korisnicima ove usluge kojima treba da se produži rešenje, privremeno će se produžiti do 01. Februara 2022. godine, a nakon ovog perioda automatski će biti produženo rešenje i izdata parking karta za tekuću godinu.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…