Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Na 53. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej većnici su kao prvu dnevnog reda usvojili Predlog Odluke o završnom računu budžeta opštine, a utvrđena su i predlozi Rešenja o davanju saglasnosti na izveštaj o radu predsednika opštine, Opštinskog veća i Skupštine opštine Novi Bečej za prethodnu godinu.

Opština Novi Bečej i ove godine nastavlja praksu skidanja useva na uzurpiranim parcelama poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u katastarskim opštinama Novi Bečej, Novo Miloševo, Kumane i Bočar.

Obaveštenje za javnost

Dana 25.06.2022. godine u vremenu od 18,00 do 20,00 časova u okviru manifestacije “Chicken fest” u Žitištu na platou ispred Kulturnog centra Žitište održaće se promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka sa oružjem za septembarski uputni rok.

Zahvaljujući ugovoru potpisanom pre nekoliko godina između lokalne samouprave u Novom Bečeju i Instituta za kardiovaskularne bolesti, odnosno Instituta za plućne bolesti iz Sremske Kamenice, u Domu zdravlja u Novom Bečeju pacijente pregledaju specijalisti pomenutih zdravstvenih ustanova.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…