Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Na 3. sednici Skupštine opštine Novi Bečej, koja je u skladu sa preporučenim merama danas održana u pozorišnoj sali Doma kulture opštine Novi Bečej, pred odbornicima se našlo 36 tačaka dnevnog reda, od kojih je prva bila usvajanje Izveštaja o prihodima i rashodima budžeta opštine za period od 1. januara do 30. septembra tekuće godine.

U dvorištu Osnovne škole „Miloje Čiplić“ u Novom Bečeju u toku su radovi na izgradnji rukometnog terena čija ukupna vrednost iznosi 5.000.000 dinara, a za koje su sredstva obezbedili Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i Opština Novi Bečej, potvrdila je direktorica ove obrazovne ustanove, Biljana Banjac.

Zbog širenja epidemije zarazne bolesti COVID-19, izazvane virusom SARS-CoV- 2 i povećanja broja obolelih, a radi sprovođenja preventivnih i operativnih mera zaštite bezbednosti i zdravlja stanovništva, na osnovu Zaključka Štaba za vanredne situacije opštine Novi Bečej, predsednik opštine Saša Maksimović, proglasio je danas vanrednu situaciju za celu teritoriju opštine Novi Bečej.

Načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević održala je danas u skupštinskoj sali Grada Zrenjanina 12. redovnu sednicu Saveta Upravnog okruga u proširenom sastavu. Na sednici su razmatrane teme vezane za najnoviju epidemiološku situaciju u Srednjobanatskom upravnom okrugu, koordinisane inspekcijske nadzore u cilju suzbijanja širenja virusa Kovid-19 i spremnost subjekata lokalnih samouprava za nastupajući zimski period.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…