ВИKЕНД СПОРТА У ЈУБИЛАРНОМ ИЗДАЊУ

У Новом Бечеју је ове године одржан јубиларни 10. Викенд спорта, једна од најлепших општинских манифестација која на једном месту окупља младе спортисте из целе Војводине са главним циљем да промовише спорт, здраве навике и здрав живот, уз обавезни фер-плеј и, пре свега, добру забаву.

У складу су променљивим временским приликама, овогодишња такмичења у десет спортова: кошарци, рукомету, кунгфу вушу дисциплинама, куглању, каратеу, теквондоу, шаху, боксу, одбојци и фудбалу, већим делом организована су у затвореном, за разлику од уобичајене праксе, када се већина спортиста такмичи у самом центру Новог Бечеја и на спољним спортским теренима.

Манифестацију је и ове године организовао Спортски савез општине Нови Бечеј уз подршку локалне самоуправе. Према речима Александра Дујина, председника Спортског савеза, Викенд спорта представља једну од најискренијих радости.

Јубиларно издање Викенда спорта у Спортско-рекреативном центру „Јединство“ отворио је председник новобечејске општине, Саша Максимовић.






Read 389 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…