ОГЊЕН ТАДИЋ МЛАДА НАДА АТЛЕТИKЕ

На недавно одржаном Отвореном појединачном првенству Војводине у атлетици у Сремској Митровици општина Нови Бечеј у категорији пионира имала је једног представника у трци на 200 метара.

Наиме, Огњен Тадић из Новог Бечеја, иначе, члан Атлетског клуба „Банат“ из Зрењанина био је десети у укупном пласману, односно други у својој старосној доби. С обзиром да је Огњену, иначе фубалеру новобечејског „Јединства“, ово тек друга званична трка у животу, видно је да је таленат за атлетику и те како присутан, сматра дугогодишњи тренер и спортски стручњак, Раденко Тадић, иначе, Огњенов отац. Према његовим речима, свако дете се може пронаћи у неком од спортова, у складу са својим таленатима и предиспозицијама.

Своје утиске са одржаног првенства Војводине, поделио је са нама и млади Огњен Тадић. Он је овом приликом објаснио и зашто је одлучио да тренира фудбал, односно како се нашао у атлетици.






Read 379 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…