Актуелне вести из области ДРУШТВО

На другој по реду седници СО Нови Бечеј у новом сазиву, као и на претходно одржаној седници Општинског већа општине Нови Бечеј, нашао се велики број тачака које су се у највећој мери тицале извештаја о раду јавних предузећа и установа за 2019. годину.

На депонији у близини Новог Бечеја где компанија „Брантнер“, али и грађани одлажу смеће, која се налази на Башаидском путу, од недавно постоји и засебан простор за депоновање отпадних вода.

У САЛИ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА ЗРЕЊАНИНА НАЧЕЛНИЦА СРЕДЊОБАНАТСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА СНЕЖАНА ВУЧУРЕВИЋ ОДРЖАЛА ЈЕ ДАНАС 10. РЕДОВНУ СЕДНИЦУ САВЕТА УПРАВНОГ ОКРУГА У ПРОШИРЕНОМ САСТАВУ.

Другу годину за редом, захваљујући сарадњи Црвеног крста Нови Бечеј и локалне самоуправе, реализован је пројекат под називом „Безбедност деце у саобраћају“ осмишљен са циљем упознавања најмлађих ученика свих основних школа на територији општине са основним правилима понашања у саобраћају.

                                              

        Република Србије,
Аутономна покрајина Војводина

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…