ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ДВОРИШНОЈ ФАСАДИ ШKОЛЕ „МИЛОЈЕ ЧИПЛИЋ“

У ОШ „Милоје Чиплић“ у Новом Бечеју почели су радови на санацији дворишне фасаде школске зграде која се већ дуже време налазила у прилично лошем стању.

Поред естетског аспекта радова, акценат је на повећењу безбедности ученика, потврдила нам је директорка ове школе, Биљана Бањац. Средства за спровођење радова школи је одобрила општина Нови Бечеј у износу од око милион и 200 хиљада динара. Извршилац радова је „Макс градња“ из Новог Бечеја.

Биљана Бањац, директорка ОШ „Милоје Чиплић“, каже да је у питању трећа фаза реконструкције фасаде ове школе: „Фасада у атријуму школе је рађена прошле године, а довршена је ове године. Затим су рађени фасада и санација дела крова наше фискултурне сале, а ево сада се сређује и овај део фасаде. Све то је, између осталог и у склопу тога да зграда следеће године „слави“ 110 година свог постојања. Будући да смо ми у тој згради која ће имати поменути јубилеј и ми на тај начин славимо, а у томе нас прати и локална самоуправа како бисмо побољшали услове за рад и безбедан боравак деце и запослених.“

Kада су даљи инфраструктурни планови у школи у питању, у наредном периоду се планира и реконструкција дела школског терена који је тренутно намењен малом фудбалу, а који се налази у прилично истрошеном стању, потврђује директорка школе.

 
Read 1096 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…