ЂАЦИ ИЗНЕЛИ ПРОБЛЕМЕ И ПРЕДЛОГЕ У РАЗГОВОРУ СА ПРЕДСЕДНИKОМ ОПШТИНЕ

Представници ђачких парламената свих шест школа у општини Нови Бечеј и ове године су имали прилику да посете зграду општине Нови Бечеј и да у непосредном разговору са председником општине, Сашом Максимовићем, отворено поразговарају о свему ономе што примећују као проблеме у својим школама, али и у насељеним местима, као и да изнесу своје идеје, предлоге и жеље за које би волели да их локална смоуправа у складу са могућностима испуни у наредном периоду.

Kао највеће проблеме, ученици школа изнели су лоше и руиниране школске тоалете, недостатак адекватних садржаја и простора за боравак младих током слободног времена, али и озбиљне инфраструктурне проблеме, као што је недостатак трпезарије у школама „Јосиф Маринковић“ и „Др Ђорђе Јоановић“, односно фискултурних сала које су или у лошем стању или непостојеће, као што је то случај са школом „Доситеј Обрадовић“ у Бочару.

Kао проблем у Средњој школи Нови Бечеј ученици су истакли проблем са старим и енергетски неефикасним прозорима на згради школе, што спада у пројекат који је већ покренут и требало би да до краја ове или почетком следеће године буде решен.


Read 1119 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…