ЕЛЕКТРОНСКО ПОДНОШЕЊЕ ПОРЕСКЕ ПРИЈАВЕ ЗА КОМУНАЛНУ ТАКСУ ЗА ИСТИЦАЊЕ ФИРМЕ

Обавештавамо вас да је од 06.09.2019. године Путем Портала Јединственог информационог система локалне пореске администрације (ЈИС ЛПА) омогућена додатна услуга - електронска пријава за утврђивање комуналне таксе за истицање фирме на пословном простору (фирмарине) што представља још једну електронску услугу од значаја за правна лица и још један корак у трансформацији јавне управе у ефикаснији сервис грађана.

Електронску пријаву путем овог Портала може извршити лице које за то има овлашћење према ПЕП обрасцу, уз коришћење квалификованог електронског сертификата. Учесталост и обавеза подношења пријаве остају исти као и до сада, у складу са одлукама локалних самоуправа. Пријава се подноси за све објекте на територији једне јединице локалне самоуправе. Уколико се у некој општини пријава подноси само када дође до промена података из пријаве, обвезник ће као и до сада поднети само приликом промене, а уколико се у некој јединици локалне самоуправе пријава подноси сваке године (без обзира да ли је било измене или не), обвезници ће наставити да је подносе једном годишње.

Read 1244 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…