НА 107. СЕДНИЦИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА: БУЏЕТ СТАБИЛАН, УСКОРО КУПОВИНА МЛЕКАРЕ?

На 107. седници Општинског већа, одржаној данас у свечаној Сали у згради Општине, међу 17 тачака дневног реда, нашао се и Предлог Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину општине Нови Бечеј којим се предвиђа куповина комплекса некадашње млекаре у власништву „Млекопродукта“ ДОО из Зрењанина, а чије се парцеле наслањају на фудбалски стадион са пратећим објектима и помоћним тереном.

Овако обједињени терени пружили би могућност изградње спортских садржаја са комплексом базена који би употпунили туристичку понуду Новог Бечеја, потврдио је председник општине, Саша Максимовић.

Важна тачка данашње седнице Општинског већа било је и утврђивање Предлога Извештаја о приходима и расходима буџета општине за прву половину текуће године, који је, по речима Максимовића, за сада стабилан.

На данашњој седници донета су и Решења о именовању Организационог одбора манифестације „Дани Лазе Телечког“, као и јубиларних 20. „Дана Теодора Павловића“ који ће се крајем септембра одржати у Новом Милошеву.

 

 Извор: ТВ Нови БечејRead 1273 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…