ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА KАНДИДАТЕ KОЈИ ЖЕЛЕ  ДА ПРАТЕ РАД ИЗБОРНЕ KОМИСИЈЕ

Сходно члану 49. Одлуке о месним заједницама („Службени лист општине Нови Бечеј, број 11/2019), обавештавају се сва заинтересована регистрована удружења чији се циљеви остварују у области заштите људских и мањинских права, као и заинтересоване међународне и стране организације и удружења, која желе да прате рад органа за спровођење избора за чланове савета месних заједница у општини Нови Бечеј,

који ће се одржати 23.06.2019. године, да најкасније пет дана пре дана одржавања избора, могу поднети Пријаву на обрасцу ЧСМЗ-9 утврђене Упутством за спровођење избора за чланове савета месних заједница Нови Бечеј и Kумане расписаних за 23.06.2019. године („Службени лист општине Нови Бечеј“, број 15/2019).

За праћење рада Изборне комисије посматрачи могу да пријаве највише два посматрача, а за праћење рада бирачке комисије највише једног посматрача.

Сходно члану 35. Упутства за спровођење избора за чланове савета месних заједница Нови Бечеј и Kумане расписаних за 23.06.2019. године („Службени лист општине Нови Бечеј“, број 15/2019) обавештавају се кандидати за чланове савета месних заједница да имају право да присуствују штампању, бројању и паковању гласачких листића, која је заказана за 18.06.2019. године са почетком од 8,00 часова у згради општине Нови Бечеј у седничкој сали и канцеларији за локално-економски развој. Предаја гласачких листића бирачким комисијама ће бити 20.06.2019. године у сали Скупштине општине Нови Бечеј, Петра Драпшина број 5.

                                               ИЗБОРНА KОМИСИЈА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗБОРА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА У ОПШТИНИ НОВИ БЕЧЕЈ

 
Read 1112 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…