БАСТА ОБИШАО НОВИ ОБЈЕКАТ НА СТАДИОНУ У НОВОМ МИЛОШЕВУ

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста и председник општине Нови Бечеј Саша Максимовић обишли су данас нови објекат на стадиону у Новом Милошеву. Наиме, у оквиру радне посете новобечејској општини,

Баста је обишао нове свлачионице милошевачког ФК „Војводина“ које су изграђене на месту старог објекта који је био у фази урушавања. Поред сопствених средстава општине, изградњу овог спортског инфраструктурног објекта подржао је Покрајински секретаријат за спорт и омладину у нади да ће још дуги низ година овде стасавати нове генерације младих спортиста, истакао је овом приликом покрајински секретар Дане Баста.

Према речима председника општине Саше Максимовића, иако са одређеним закашњењем услед епидемије корона вируса и глобалним проблемима и поскупљењима, изградња новог објекта на стадиону у Новом Милошеву, према обећању, коначно је у својој завршној фази.

Задовољан новим просторијама је и председник ФК „Војводина“, Филип Филипов.

Фудбалски клуб „Војводина“ из Новог Милошева тренутно игра пету лигу, јер је испао из Подручне лиге Зрењанин где се до недавно такмичио, а циљ јесте повратак у овај ниво такмичења. Поред нових свлачионица, стадион у Новом Милошеву у перспективи би требало да добије и нове трибине.

 

Read 93 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…