ПОЧИЊЕ НОВИ ЦИКЛУС МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ

У свечаној сали Општинске управе у Новом Бечеју данас је одржана прва седница Општинског већа општине Нови Бечеј у новом сазиву на чијем дневном реду се нашло 18 тачака.

Поред текућих тема везаних за редован рад локалне самоуправе, чланови Општинског већа једногласно су утвдили предлоге о постављању спомен биста др Стојана Секулића у Новом Милошеву и Славка Симића у Новом Бечеју на површинама јавне намене. Према речима председника општине Саше Максимовића, наша дужност је да се сећамо значајних личности које су потекле из ове средине.

На одржаној седници Општинског већа донета су и решења о усвајању програма и плана енергетске ефикасности новобечејске општине за период од наредне три године, као и годишњи извештај о остваривању циљева уштеде енергије у локалној јединици. Такође, донета је и одлука о расписивању овогодишњег јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова, истакао је овом приликом Жива Неатница, начелник Одељења за инспекцијске службе у Општинској управи Нови Бечеј.

Између осталог, чланови Општинског већа општине Нови Бечеј утврдили су и предлог решења о давању сагласности на одлуку о изменама и допунама ценовника ЈП „Комуналац“ која се тиче цене воде, а донели су и закључак којим се одобрава куповина горива Добровољном ватрогасном друштву у Новом Милошеву.

 

Read 131 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…