СПОРТСКА ХАЛА ДОБИЛА НОВУ ТЕРЕТАНУ

Спортско-рекреативни центар „Јединство“ у Новом Бечеју јавна је установа у служби спорта и спортиста, са инфраструктуром која се брижљиво одржава и салом која је по степену квалитета надалеко позната. Од недавно, томе је придодата и реновирана тератана са новом опремом која је чини једном од најбољих у окружењу.

На сутрашњи дан навршава се 11 година од како је Ранко Јањић на челу Спортско-рекреативног центра „Јединство“. Како каже, то је дуг период током ког је урађено доста тога, а између осталог, у великој мери је саниран проблем прокишњавања, заштићен је светларник, у малој сали је промењена комплетна лимарија, уграђене су пластичне столице, купљено је озвучење, постављена је лед расвета, као и ограда на трибинама, видео надзор са 14 камера, уграђен је пливајућу паркет у великој сали, саниране су свлачионице, постављени су нови голови, лед семафор и рото главе за спортске спектакле. Ту је нови паркинг са тридесетак места, а од 2019. у склопу спортског центра „Јединство“ је и куглана као једна од најмодернијих у региону.

Председник општине Саша Максимовић и његов помоћник Трифун Станковић обишли су нову теретану.

 

Read 117 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…