ПРАВО НА БЕСПЛАТНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ ОСТВАРИЛО 67 ПЕНЗИОНЕРА

Фонд ПИО недавно је објавио коначне ранг-листе корисника пензија који су остварили право на овогодишњу бесплатну рехабилитацију у бањама Србије.

Од готово 60.000 корисника који су се пријавили, 22.089 пензионера је остварило ово право, а у тај број укључени су и пратиоци за кориснике неге и помоћи другог лица, односно за кориснике којима је неопходна пратња током рехабилитације. Према речима председнице Новог општинског удружења пензионера Нови Бечеј, Љубице Пескар, овом удружењу пријаву за бесплатну бању поднела су 72 пензионера, док је право на исту остварило њих 67. Прве групе пензионера на рехабилитацију ће кренути у неку од 25 бања већ од 1. априла, објашњава Љубица Пескар.

Увид у ранг-листу корисници пензија могу остварити у просторијама Новог општинског удружења пензионера у Новом Бечеју, где могу добити и све потребне информације које се тичу бесплатне рехабилитације и опоравка.






Read 230 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…