УСПЕШНО ОРГАНИЗОВАНА 54. ОПШТИНСКА СМОТРА РЕЦИТАТОРА

Народна библиотека Нови Бечеј и ове године успешно је организовала општинску смотру рецитатора, 54. по реду и то у три категорије: нижи, средњи и старији узраст.

Такмичење је, као и прошле године, одржано у приземљу Дома културе, а пред трочланим стручним жиријем који су чинили: Едит Зеребељи Тењи, Золтан Рокуш и Елизабета Шијачић, председница жирија, представило се 40 рецитатора из целе општине Нови Бечеј.

Из сваке категорије по три учесника општинске смотре пласирало се даље на зонску смотру која ће бити одржана у Чоки. У категорији нижих разреда основне школе на следећи ниво такмичења пласирале су се Дуња Славуљ, Мила Дан и Теодора Ристић. Међу учесницима виших разреда основне школе најуспешније су биле Милана Баштованов, Теодора Влаховић и Мина Радновић, док су се на зонску смотру пласирале и ученице Средње школе Нови Бечеј Милица Бугарски, Јована Мајински и Милица Kонстантин.

Председница жирија, Елизабета Шијачић, библиотекарка Народне библиотеке Бечеј, након завршене општинске смотре поделила је са нама опште утиске целог жирија.






Read 113 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…