СЕДНИЦА ВЕЋА: НОВА РЕШЕЊА ЗА „ТРИАНГЛ” И МАРИНУ „ГРАДИШТЕ”, „СОМНИС БЕДДИНГ” ПОЧИЊЕ СА РАДОМ

На 84. седници Општинског већа општине Нови Бечеј разматрало се 39 тачака дневног реда од којих се највећи број односио на утврђивање Предлога Планова рада и финансијских планова месних заједница и јавних предузећа за 2024 . годину.

Овом приликом утврђен је и Предлог Одлуке о буџету општине за наредну годину, као и Предлози Одлука о локалним комуналним и накнадама за коришћење јавних површина за територију општине Нови Бечеј. Такође, простор Марине „Градиште“ у наредном периоду биће поверен на управљање Месној заједници Нови Бечеј, потврдио је председник општине, Саша Максимовић, који је овом приликом најавио и скори почетак рада компаније „Сомнис Беддинг“.

Усвојено је и Решење о употреби средстава текуће буџетске резерве чиме је дата сагласност на раскид Уговора о закупу грађевинског земљишта, такозваног „триангла“, у вредности од 2,6 милиона динара.

Већници су данас изгласали и Решење о износу и броју стипендија студентима са територије општине за школску 2023/2024 годину, а донета је и одлука о усвајању Плана управљања ризицима од повреде принципа родне равноправности.






Read 263 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…