ОБЕЗБЕЂЕНО 140 МИЛИОНА ЗА ПРВУ ФАЗУ РАДОВА

У згради Радничког универзитета у Новом Бечеју данас је одржана 27. седница СО Нови Бечеј, на чијем дневном реду се нашло укупно 19 тачака.

Одборници су овом приликом усвојили решења о давању сагласности на извештаје о раду Скупштине и Општинског већа, али и председника општине, односно Општинске управе за претходну, 2022. годину. Такође, донета је Одлука о приступању изради измена и допуна Плана детаљне регулације радне зоне „Излаз“ у Новом Бечеју, а усвојен је и извештај о приходима и расходима општинског буџета за првих шест месеци у овој години.

Након одржане седнице, председник општине Саша Максимовић осврнуо се кратко на свој рад и на рад саме Општинске управе у претходном периоду, најавивши нове инвестиције и нова улагања. Према његовим речима, година за нама била је врло плодоносна за општину.

На 27. седници Скупштине општине одборницу су усвојили и решење о давању сагласности на Годишњи план о реализацији васпитно-образовног рада ПУ „Пава Сударски“ за претходну, односно решење о давању сагласности на Годишњи план васпитно-образовног рада ове установе за текућу радну годину. Исто тако, донето је решење о давању сагласности на ребаланс финансијског плана ПУ „Пава Сударски“ за 2023. годину.

Одборници су донели и решења о давању сагласности на измене и допуне финансијских планова МЗ Kумане, Народне библиотеке Нови Бечеј, ТО општине и Спортско-рекреативног центра „Јединство“ у Новом Бечеју.






 

Read 372 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…