ВАШАР У ШKОЛИ „ЈОСИФ МАРИНKОВИЋ” УДРУЖИО МАЛЕ И ВЕЛИKЕ ЂАKЕ

У оквиру „Дечије недеље“, по слоганом „Велико срце деце Србије“, у Основој школи „Јосиф Маринковић“ у Новом Бечеју осмишљен је низ активности којима ће бити обележена ова национална манифестација која има за циљ заштиту дечијих права и побољшање положаја детета у Србији.

Најмлађи ученици су, на самом почетку недеље направили паное који ће у наредном периоду красити зидове школе, а данас су, уз помоћ старијих другара, родитеља и својих учитељица организовали „Јесењи вашар“ са ког ће прикупљена средства од продаје бити усмерена у хуманитарне сврхе.

До краја ове недеље, ученици нижих разреда учествоваће у спортском дану, различитим радионицама прилагођеним ученицима са посебним потребама, погледаће цртани филм у биоскопу, посетити Народну библиотеку, али и одржати програм за пријем првака. Распоред активности за старије ученике осмислио је Ђачки парламент у сарадњи са педагогом и директором школе, па су тако недељу посвећену децу отпочели маскембалом, а након данашњег вашара, одржано је и сада већ традиционалн такмичење у надвлачењу конопца.

Последњег дана манифестације одржаће се и угледни час који ће реализовати наставнице Александра Kрстић и Јелена Чивчић, након чега ће уследити журка којом ће бити заокружена још „Дечија недеља“.






Read 328 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…