БЕЗ ПОТРЕБЕ ЗА ГРАЂЕВИНСKОМ ДОЗВОЛОМ ЗА ПРИKЉУЧАK НА KАНАЛИЗАЦИЈУ

Захваљујући пројекту „Чиста Србија“ и изградњи комплетне канализационе мреже у насељеном месту Нови Бечеј грађани ће имати прилику да се прикључе на исту и то по много повољнијим условима, најавио је председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић.

Он је као добру вест најавио да грађанима који желе прикључак на канализациону мрежу више није потребна грађевинска дозвола у те сврхе, јер је локална самоуправа обезбедила исту на нивоу целог Новог Бечеја. Такође, постигнут је договор са ЈП „Kомуналац“ да цена прикључка уместо 100 хиљада динара, колико је она до сада износила, буде 42 хиљаде динара и то на период отплате од годину дана, потврдио је Максимовић.

Општина Нови Бечеј је у претходном периоду купила и 300 шахтова што је значајно смањило цену прикључка на канализациону мрежу, истакао је Максимовић и нагласио да нови, вакуумски систем још није у функцији и неће бити до завршетка изградње вакумске станице која је тренутно у току. Он је посебно објаснио зашто је важно да се обрати пажња на то шта се пушта у канализацију.






Read 331 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…