НАЈРОМАНТИЧНИЈА МАНИФЕСТАЦИЈА ОД 9. ДО 18. ЈУНА

У част природног феномена цветања реке Тисе и прастарог инсекта Тиског цвета који након три године проведене у муљу током јуна излази на површину и у једном дану плеше свој први и последњи плес, још једном продужавајући врсту, у Новом Бечеју ће од 9. до 18. јуна бити одржана једна од најромантичнијих манифестација у држави - „Kад Тиса цвета“.

Овогодишње издање манифестације је 15. по реду, па је за мештане општине Нови Бечеј, али и за посетиоце из читавог региона припремљен богат и шаренолик програм намењен свим узрастима. Тако ће свако ко одлучи да посети новобечејску обалу Тисе наредних дана моћи да реком отисне своје жеље, али и да ужива у разноврсном музичком програму, едукативним радионицама за децу, уз много тога другог, наравно, уз добру храну и најбоље вино са Бисерног острва, најавила је Невена Суботић из организације манифестације, истакавши да „Kад Тиса цвета“ почиње у петак предвече уз посебну новину.






Read 348 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…