ПРЕДСТАВА НА ПОKЛОН ПОВОДОМ 40. „ЧИТАЛАЧKЕ ЗНАЧKЕ“

Манифестација „Читалачка значка“ ове године обележила је 40 година свог постојања. Народна библиотека Нови Бечеј, као и претходних неколико деценија, приредила је и ове године завршну свечаност у оквиру које су деци основношколског узраста која су доставила своје читалачке дневнике додељене похвале, као и награде за оне најуспешније.

С обзиром да је ове године манифестација била јубиларна, новобечејска библиотека малишанима је поклонила и представу под називом „Хвала Вуку за азбуку“ коју је извео Цветин Аничић, глумац и луткар из Шида, потврдила је Моника Јованов, која руководи дечјим одељењем новобечејске библиотеке.

Према речима Цветина Аничића, представа за децу „Хвала Вуку за азбуку“ представља занимљиву монодраму која је изведена и на „Змајевим дечјим играма“ са којима глумац успешно сарађује већ годинама.

Погледајте видео прилог!

Манифестација „Читалачка значка“ организује се у општинским библиотекама широм Србије и то у сарадњи са школским библиотекарима. Настала је у циљу промовисања читалачких навика код деце која имају задатак да прочитају препоручене књиге и да о њима воде читалачке дневнике.






Read 290 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…