ДАН ШKОЛЕ ОБЕЛЕЖЕН СВЕЧАНО

Ученици и наставници Средње школе Нови Бечеј јуче су у оквиру свечаности у великој сали Дома културе општине Нови Бечеј обележили још један Дан школе.

Према речима директорке школе, Аните Бојић Перкин, ове године прослављено је 117 година од завршетка радова на изградњи зграде у којој се Средња школа данас налази, као и 61 година од оснивања средње школе у Новом Бечеју. И ове године, прослава је захваљујући труду и ангажману ученика и њихових наставника протекла уз богат програм који је обухватио и песму и игру, али и незаобилазно представљање успеха на овогодишњим такмичењима и квизовима.

Поред глумачких талената, ученици Средње школе Нови Бечеј овом приликом приказали су и своје певачке таленте у виду мини концерта Певачке групе под руководством наставнице музике Софије Јегдић Гурјанов, али и играчке вештине у склопу сплета фолклорних игара у чијој припреми је своју стручну помоћ пружио Јован Сударски, уметнички руководилац новобечејског „Бећарца“.






Read 434 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…