ОДРЖАНО ОПШТИНСKО ТАKМИЧЕЊЕ „ШТА ЗНАШ О ЗДРАВЉУ?“

Поводом светског дана здравља, у просторијама Новог општинског удружења пензионера, а у организацији Црвеног крста Нови Бечеј, одржано је општинско такмичење под називом „Шта знаш о здрављу?“, на ком су учешће узели ученици Средње, као и свих основних школа са територије општине.

Kако објашњава секретарка Црвеног крста, Дуња Свирчев Шељмеши, такмичари су били распоређени у две категорије, њих 15-ро припало је подмлатку, уз 6 ученика у категорији омладинаца.

На Покрајинском такмичењу које ће се одржати 11. априла, општину Нови Бечеј представљаће ученица Средње школе Анастасија Барачков из победничке екипе. У категорији подмлатка. Најуспешнији био је тим Основне школе “Јосиф Маринковић” чија ће чланица, Анђела Kељачки, такође узети учешће у вишем рангу такмичења. На другом месту нашли су се ученици Основне школе “Станчић Милан Уча” из Kумана, на 3. представници ОШ "Милоје Чиплић" из Новог Бечеја, потом ОШ "др Ђорђе Јовановић" из Новог Милошева, док је 5. место заузела ОШ "Доситеј Обрадовић" из Бочара.

Одлуку о пласману донео је трочлани жири у саставу Наде Јовановић, медицинске раднице у пензији, Милене Грујић, наставнице хемије и физике у пензији, као и председника Општинске организације Црвеног крста, Живице Радин.






Read 377 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…