ПОЧИЊЕ УПИС ПРЕДШKОЛСKЕ ДЕЦЕ

Предшколска установа „Пава Сударски“ расписала је конкурс за пријем деце за програмску 2023/2024. образовну годину која почиње 1. септембра, на основу којег ће пријава за упис трајати од 1. до 30. априла, а вршиће се електронским путем, преко еУправе, наглашава вршилац дужности директора ове установе, Ивица Влаховић.

Услуга еВртић родитељима у општини Нови Бечеј доступна је већ неколико година, а омогућава електронску пријаву деце за упис у вртић, без потребе да родитељи лично дођу у саму предшколску установу. Према Влаховићевим речима, пријава електронским путем могућа је искључиво у периоду од 1. до 30. априла, а потребно је да се пријаве и деца која се већ налазе на листи чекања.

Kоначна листа уписане деце биће објављена средином августа у свим објектима предшколске установе. Kомплетан конкурс и сва потребна упутства за електронски упис могу се пронаћи на сајту ПУ „Пава Сударски“.






Read 418 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…