НА МАЛТИ РЕАЛИЗОВАНА МОБИЛНОСТ НАСТАВНИKА

У оквиру пројекта „Писменост је кључна за 2020. и надаље“ који се суфинансира у оквиру Еразмус плус програма Европске уније, а у чијој реализацији, поред школа из Италије, Турске, Малте и Пољске, као школа партнер учествује и ОШ „Милоје Чиплић“ из Новог Бечеја, недавно је пет представника наставника и учитеља из Србије учествовало у школској размени која је организована на Малти.

У питању је трећа по реду размена у оквиру досадашњих пројектних активности, а учесници су се у оквиру ње, пре свега, бавили стратегијама вештина разумевања слушања и говора, објашњава директорка школе „Милоје Чиплић“ и једна од учесница размене, Биљана Бањац.

Поред поменутих активности у оквиру самог пројекта, учесници размене имали су прилику да се упознају и са културом и традицијом Малте, односно са њеним знаменитостима. Према речима Биљане Бањац, после сваке мобилности следи рад на прикупљеним материјалима у оквиру доступне платформе.

Реализација пројекта „Писменост је кључна за 2020. и надаље“ отпочела је у јесен 2020. године, а носилац пројектних активности је школа из Италије.







Read 467 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…