НА СЕДНИЦИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ДОНЕТО РЕШЕЊЕ О ПОВЕЋАЊУ СТИПЕНДИЈА ЗА СТУДЕНТЕ

На данашњој седници Општинског већа, одржаној у Свечаној сали у згради Општине, већници су донели Решење о утврђивању обима и мера додатне подршке ученицима и студентима са територије општине, а потом и Решење о износу и броју општинских стипендија за школску 2022/2023 годину, којим је предвиђена додела укупно 55 стипендија чији ће износ бити повећан са 8.000 на 10.000 динара месечно.

Овом приликом донето је и Решење о уплати доприноса за пензијско, инвалидско и здравствено осигурање лицима која су стекла статус лица која самостално обављају уметничку или другу делатност у области културе, као и Решење о давању сагласности на Правила XВИИИ сусрета народног стваралаштва „Рицсај“, а уз то и Решења о именовању чланова Организационог одбора поменуте манифестације.

Такође, донето је Решење о давању сагласности на Извештај Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ о обављању уступљених послова зоохигијене за прву половину текуће године, као и Закључак о одобравању средстава за суфинансирање реализације програма Унапређење инфраструктурних услова за реализацију активности у СРЦ „Јединство“ Нови Бечеј.

 

Read 600 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…