СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ЗАШТИТНЕ РАМОВЕ ЗА ТРАКТОРЕ

Уредба о условима и начину спровођења субвенционисане доделе заштитних рамова за употребљавани трактор

Овом уредбом утврђују се услови и начин спровођења субвенционисане доделе заштитних рамова за употребљавани трактор који се у саобраћају користи без заштитне кабине или рама, власницима или корисницима трактора регистрованих у Републици Србији, у циљу унапређења безбедности саобраћаја на путевима.

Под заштитним рамом у смислу ове уредбе сматра се део трактора који служи да заштити возача од повреде у случају да се трактор преврне.

Право на субвенционисану доделу заштитног рама имају правна лица, предузетници и физичка лица који су власници или корисници трактора регистрованих у Републици Србији. Субвенционисана додела заштитног рама спроводиће се три календарске године од дана почетка примене ове уредбе.

Одобрена средства субвенција уплаћиваће се изабраним произвођачима заштитног рама и овлашћеним правним лицима за испитивање возила.

Захтев за субвенционисану доделу заштитног рама у складу са овом уредбом подноси се Агенцији за безбедност саобраћаја (у даљем тексту: Агенција) у затвореној коверти, на адресу: Агенцији за безбедност саобраћаја, Булевар Михаила Пупина 2, 11070 Нови Београд, са назнаком:,,Захтев за субвенционисану доделу новог заштитног рама”.

Јавни позив за подношење захтева објављује се на званичној интернет презентацији Агенције – www.abs.gov.rs.

Редослед остваривања права на додељивање субвенције утврђује се према времену пријема потпуног захтева.

Захтеви за субвенционисану доделу заштитног рама подносе се Агенцији закључно са 30. новембром 2022. године за текућу годину.

 

Уредба

Прилог

Read 448 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…