РАСПИСАН НОВИ ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ

У оквиру данашње 60. седнице Општинског већа општине Нови Бечеј, између осталог, усвојене су тачке које су се тицале утврђивања предлога решења о давању сагласности на годишњи извештај о реализацији програма васпитно-образовног рада ПУ „Пава Сударски“ за претходну образовну годину, као и на годишњи план васпитно-образовног рада ове установе за текућу образовну годину.

Шта је то што је обележило рад предшколске установе у прошлој, а шта га карактерише у овој години, објаснио нам је након седнице директор ове установе, Драган Милорадовић.

На 60. седници Општинског већа донета је и одлука о расписивању новог јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације, овог пута за уградњу соларних пенала за производњу електричне енергије у породичним кућама и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте.

 

Read 428 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…