ДВА ЗЛАТА, СРЕБРО И ПЕХАР ЗА ЕМИЛИЈУ ТАДИЋ

На недавно одржаном 5. Међународном кунгфу вушу турниру „Сребреница Опен“ у Сребреници, у Босни и Херцеговини, поред такмичара из куманачког Спортског удружења „2. октобар“, представила се и такмичарка Клуба борилачких спортова „Јединство“ из Новог Бечеја,

талентована Емилија Тадић, која се са овог првенства вратила са две златне медаље освојене у формама, уз пехар за најбољу јуниорку турнира, али и са сребрном медаљом коју је освојила у дисциплини фул санда.

Тренер клуба и генерални секретар Српског кунгфу вушу савеза, Раденко Тадић, поносан је на континуитет добрих резултата својих такмичара.

Своје утиске са такмичења у Сребреници са нама је поделила и Емиља Тадић, која ће свој таленат и способности пред домаћом публиком имати прилику да прикаже 24. септембра на традиционалном такмичењу у кунгфу вушу дисциплинама које се пуних 18 година организује у Новом Бечеју.

 

Read 519 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…