Манифестација „Кад Тиса цвета“ од 10. до 12. јуна у Новом Бечеју

Предстојећег викенда на левој обали Тисе окупиће се велики број Новобечејаца, али и заљубљеника у варош како би у оквиру манифестације „Кад Тиса цвета“ присуствовали љубавном плесу Тиског цвета и уз традиционално пуштање свећа низ реку отиснули и своје жеље.

Током петка, суботе и недеље, од поподневних часова до 1 сата иза поноћи, посетиоци ће, као и претходних година, моћи да посете Тиски етно-базар, а поред вожње чамцима и каруцама у периоду од 18 до 21 часа, организатори су припремили и програм за најмлађе. Управо тако настао је и „Цветић – Тиски светић“ где ће васпитачи и аниматори у оквиру креативних радионица спровести низ активности за малишане.

Када је у питању вечерњи програм, у петак, 10. јуна од 21:30 наступиће бенд Wорд уп, наредне вечери, у истом термину, „Рибица кисеоник“ и „Банда дрвена“, док ће се последње вечери за добар провод побринути „ЛаБанда“ од 15 часова до 1 сата иза поноћи.

 

Read 1000 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…