ПОЧИЊЕ НОВИ ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ

На дневном реду данашње 46. седнице Општинског већа општине Нови Бечеј која је одржана у згради Општинске управе у Новом Бечеју нашло се укупно 20 тачака, од чега се већина односила на усвајање извештаја рада јавних установа и предузећа за 2021. годину.

Чланови Општинског већа данас су, такође, усвојили и извештаје о спроведеним јавним расправама у поступку доношења Плана јавног здравља општине Нови Бечеј за период од наредне четири године, односно Програма коришћења средстава за заштиту у унапређење животне средине новобечејске општине у текућој години. Исто тако, донета је и Одлука о организацији и спровођењу јавне расправе у поступку доношења овогодишњег Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за општину Нови Бечеј, потврдио је помоћник председника општине Нови Бечеј и координатор стручног тима за израду поменутог програма, Милан Стојшин.

На одржаној седници Општинског већа донета су и два правилника која се тичу новог јавног позива за суфинансирање енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда, истакао је након седнице Жива Неатница, начелник Одељења инспекцијских служби општине Нови Бечеј, објаснивши даље кораке.

 

Read 349 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…