ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ СТУДЕНАТА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ

У Свечаној сали у згради Општине Нови Бечеј данас су потписани уговори о стипендирању 56 студента са пребивалиштем на територији новобечејске општине, од чега је 5 опредељено за студенте из осетљивих друштвених група:

„Драго ми је што ове године имамо повећање и ово су, како ја волим да кажем, ретки лепи моменти за председника општине, када види ту младост испред себе, али и будућност наше општине, надам се, а не само Републике Србије. И даље стојим иза својих речи, како претходних, тако и ове године, да ће свима који испуњавају услове бити обезбеђене стипендије. Чак смо одлуком Већа и додали једну, пошто смо првобитно прописали 50, а 51 дете је испунило услов и додали смо, наравно, и ту стипендију. Ми ћемо дати све од себе да овде поправимо услове животе и кроз изградњу инфраструктуре, кроз радове на канализацији који су већ почели и друге ствари, да имају квалитетан живот. Потрудићемо се да у свим аспектима побољшамо тај квалитет, па да сем родитеља и локалпатриотизма имају још разлога и перспективу да се врате у Нови Бечеј”, рекао је овом приликом Саша Максимовић, председник општине Нови Бечеј.

Исплата општинских стипендија у износу од 8.000 динара почеће наредне недеље и трајаће током наредних 9 месеци.

 

Read 1266 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…