МЛАДИ ИЗ ПЕТ ЗЕМАЉА НА ОМЛАДИНСКОЈ РАЗМЕНИ У НОВОМ БЕЧЕЈУ

Центар за целоживотно образовање „Едуфонс“ из Новог Бечеја од 16. до 23. августа спроводи још једну омладинску размену у којој поред младих из Србије, као земље домаћина, учествују и млади из Италије, Португалије, Словачке и Румуније.

Омладинска размена реализује се у оквиру пројекта „Видети свежим очима - уочити ствари на другачији начин“ (СwФЕ) кофинансираног путем Еразмус плус програма Европске уније. За учеснике омладинске размене данас је организован пријем у Општинској управи у Новом Бечеју.

Поред председника општине, Саше Максимовића, младе су овом приликом угостили и Ивана Добожанов, координаторка за јавне службе и Трифун Станковић, помоћник председника општине.

Своје прве утиске, али и ставове о омладинским разменама са нама су овом приликом поделили Ренато Жил, вођа партнерске организације на овом пројекту, „Инспира“ из Португалије, који је и раније сарађивао са организацијама из Србије и Ања Михаиловић, учесница омладинске размене из Новог Милошева која је по трећи пут део оваквих пројеката.

У омладинској размени у Новом Бечеју учествује двадесет и петоро младих од 18 до 26 година.

 

Read 2529 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…